divendres, 28 d’abril de 2017

DESCOBERTA


Avui, hem  passejat pels aiguamolls seguint l'itinerari M. Àngels Anglada. A la classe hem llegit narracions i poemes seus, avui n'has conegut uns quants més. 
Llegeix aquest fragment del Viatge fantàstic i a veure si fas alguna descoberta que el relacioni amb alguna narració o poema de M. Àngels Anglada. 


(...) El cocodril els va repassar de dalt a baix i, després, amb tota la calma, per tal de donar temps als corriols d'allunyar-se de les seves dents, va tancar les barres amb un esclafit.
- Francament, avui no tinc temps de fer-la petar -va dir el cocodril-. És el dia de neteja de les dents i, com que els neteja-dents només vénen un cop a la setmana, no els puc destorbar.
- Veieu? Què us havia dit? -va dir l'Emma.
- Ah, ja t'ho havies imaginat, oi? -va dir el cocodril-. Ets molt llesta. La neteja de les dents proporciona menjar als corriols i em manté la dentadura forta. I ara, si em dispenseu, els haig de deixar continuar. Per què no aneu a veure la meva dona?. És entre els jocs, esperant que els nostres petits surtin de l'ou. (...)

L'Ivan, en Conrad  i l'Emma, acompanyats del  seu oncle Lancelot, s'embarquen en el Belladona, un globus enorme, i fan un viatge ple d'aventures al voltant de la terra.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada